Moet echtgenoot Sinerjey zich zorgen maken? 'K3'tje Marthe De Pillecyn heeft nog steeds contact met deze knappe man'
COS

Marthe De Pillecyn vierde onlangs dat ze samen met Hanne Verbruggen al zeven jaar een K3'tje is. In 2015 wonnen ze samen met Klaasje Meijer 'K3 zoekt K3'.

Bij de podcast '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM kreeg Marthe De Pillecyn de vraag wat het leukste is dat ze in al die jaren heeft mogen doen. Daarvoor moet ze ons terug meenemen naar 2015, tijdens 'K3 zoekt K3'. "Ik denk toch wel bij 'K3 Zoekt K3' mijn optreden met Alvaro Soler."

"Dat is echt iets wat mij bijgebleven is. Wij hebben ook echt nog contact met elkaar tot op de dag van vandaag", onthult Marthe. "Ik vond dat zo leuk en ik heb daar zoveel uit geleerd. En als ik nu terugkijk, dan denk ik echt: ik was daar zo gelukkig. Dat was een van de mooiste dingen."

Marthe en Alvaro sturen af en toe berichtjes naar elkaar. "Ik ben ook voor corona naar zijn optreden gegaan, dan had hij mij uitgenodigd. Ik vind het heel fijn dat dat contact toch wel gebleven is", aldus Marthe over Alvaro, die "heel sympathiek" is.

Of Marthe hem ook knap vindt? Die opmerking van MNM-dj Robin Keyaert laat ze passeren. Wellicht uit respect voor echtgenoot Sinerjey, met wie Marthe eind april in het huwelijksbootje stapte. Sinds kort werkt Marthe ook samen met haar man bij zijn dansstudio. Een echt powerkoppel!

Meer nieuws

Meer nieuws

.