Metejoor komt tot besef over vriendin Britt en plusdochters na grote successen en kwalijke geruchten
COS
Metejoor komt tot besef over vriendin Britt en plusdochters na grote successen en kwalijke geruchten
Foto: Photonews

Metejoor kende de afgelopen twee jaar gigantisch veel succes. Volgend jaar staat hij twee keer in het Sportpaleis met z'n band.

Metejoor is al enkele jaren met muziek bezig, maar werd pas begin 2021 bekend bij het grote publiek. Sindsdien scoort hij de ene na de andere hit. Na een drukke dag, vindt Joris Van Rossem het fantastisch om thuis te komen bij zijn gezin. 

In Het Laatste Nieuws fantaseert Joris over zijn perfecte oude dag. "Wandelen, genieten van het gezin en kunnen terugblikken op een leven vol muziek. Misschien wel in een huisje aan een meer. Met veel vrienden en familie. Maar vooral met Britt en de kinderen", zegt Metejoor.

Joris leidt vandaag een leven van uitverkochten concerten en gouden platen. "Maar stel dat ik 's avonds thuis zou komen en dat er niemand zou zijn om dat mee te delen, wat zou ik er dan aan hebben?", bedenkt de zanger zich.

"Als je elke avond in een stil huis zit te staren naar je muur vol trofeeën, dan heeft het allemaal geen waarde. Zolang er dat bad is van gezin en familie, heb ik alles", besluit Metejoor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.