Meisjes van K3 praten over nieuwe zwangerschap: “Er staat een vervanger klaar”
PMN
Meisjes van K3 praten over nieuwe zwangerschap: “Er staat een vervanger klaar”
Foto: WVDS

Met de recente optredens bij de 'Studio 100 SingAlong' en 'De grote Sinterklaasshow' hebben de leden van K3, Hanne, Marthe en Julia, het jaar op feestelijke wijze afgesloten samen met hun fans.

Nu is het tijd voor de meiden om achter gesloten deuren volop te focussen op hun allereerste musicalavontuur 'De 3 biggetjes'. De première van deze nieuwe musical staat gepland voor februari en al 120.000 tickets zijn al verkocht, een waanzinnig aantal.

Terwijl Hanne Verbruggen zich voorbereidt op haar rol in 'De 3 biggetjes', kan zij tegelijkertijd genieten van de feestdagen met haar zoontje Julien, die inmiddels al een jaar ouder is geworden. 

Hoewel dit een speciale tijd voor haar is, gaan er ook geruchten rond dat er binnenkort mogelijk een zwangerschapsaankondiging kan worden gedaan bij K3
(Lees verder onder de foto)

Dit zou echter niet ideaal zijn voor Studio 100 wat betreft de voorbereidingen van de musical. 

"Ja, daarover hebben ze natuurlijk niets te zeggen," lacht Hanne bij Het Laatste Nieuws. "Bij zo'n musical is er wel altijd een vervanger aanwezig die alle rollen moet kunnen spelen."

Met 120.000 verkochte tickets belooft 'De 3 biggetjes' een enorm succes te worden en de fans kunnen niet wachten om de meiden van K3 te zien schitteren op het toneel.

Het belooft een vrolijke en energieke show te worden, vol met de bekende K3-hits en een spannend verhaal waar jong en oud van zullen genieten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.