Zien Luc Appermont laat zich heel enthousiast uit over veelgestelde vraag: “Bart heeft gezegd dat hij daarover gaat nadenken”
WVDS

Luc Appermont en Bart Kaëll zijn al meer dan veertig jaar een koppel. Entertainment stroomt gewoon door hun bloed: zingen, presenteren, … En het wordt nog beter als ze dit samen kunnen doen zoals in hun theatershow Luc en Bart ‘Een paar apart’.

Luc en Bart brengen leuke verhalen overgoten met nostalgie. Verhalen recht uit hun persoonlijk en professioneel leven gegrepen. De vertellingen sluiten naadloos aan op liedjes die ze samen en apart brengen. 

Jullie zingen in de theatershow samen en apart liedjes. Hebben jullie er al over nagedacht om van die nummers  een album uit te brengen?

Luc: Die vraag hebben we al gekregen. En Bart heeft gezegd dat hij daarover gaat nadenken. We doen nog eenzelfde show volgend jaar september tot november en tegen dan hopen we een full cd te hebben.

Bart: Van de eerste show hebben we al een single opgenomen ‘Avond’ en ook deze show sluiten we af met een ander liedje dat we samen zingen en daar komen ook heel veel goede reacties op. We denken eraan om dat liedje misschien ook wel als single uit te brengen.

Luc (is heel enthousiast en pusht een beetje bij Bart): En misschien een full cd met alle liedjes uit de show?

Bart: Euh, ja

Daarnaast vertellen Luc en Bart ook nog of ze al denken aan een volgende show. Bekijk het in de video.

Luc en Bart ‘Een paar apart’ speelt nog dit jaar en volgend jaar. Voor tickets en data kijk HIER. Dit vertellen ze zelf over hun show HIER.

Meer nieuws

Meer nieuws

.