'Lisa'-actrice Femke Verschueren barst in tranen uit door wat ze hoort over Pommelien Thijs
COS
'Lisa'-actrice Femke Verschueren barst in tranen uit door wat ze hoort over Pommelien Thijs
Foto: VTM

Femke Verschueren kennen we als Elke in 'Lisa'. Naast actrice is Femke ook zangeres. Op 2 december brengt Femke haar nummer 'Nacht' uit.

Femke Verschueren begon een kleine maand geleden haar nieuwe single 'Nacht' te promoten. Ze maakte TikTok-filmpjes van het hele proces als 'Dag ?/30 van het promoten van mijn single tot het een hit wordt'. Op dag 23 krijgen we Femke in tranen te zien.

"Ik heb net gezien dat Pommelien (Thijs, red.) haar single gaat uitbrengen op 1 december, wat superfijn is voor haar. Ik ben fan van Pommelien, ik vind dat echt geweldige muziek. Maar ik weet wel dat de radio's zoals MNM en Qmusic niet veel nummers per week aannemen, laat staan twee Vlaamse nummers."

"Dat betekent bijna met zekerheid dat mijn nummer niet gaat opgenomen worden in de playlist. Ik gun het Pommelien keihard, maar als beginnende artiest die geen label heeft, is het gewoon kut om te zien dat een heel grote artiest in Vlaanderen met een label in dezelfde week, een dag voor mij, haar single uitbrengt."

"Dat is gewoon heel slechte timing, wat mij betreft", besluit Femke. Op de steun van haar fans kan ze alvast rekenen. Ook Pommelien Thijs zelf reageert. "We zien hoeveel liefde en moeite je in je muziek steekt, ik ben zeker dat dat gaat lonen! Dikke kussen", klinkt het bij de zangeres.

@femkeverschueren1 DAG 23/30. Omdat ik al heel de maand mijn oprecht enthousiasme toon, hier de onzekerheid die ik voelde vandaag. Dit was mijn eerste reactie toen ik hoorde dat Pommelien haar nieuwe single de dag voor de mijne verschijnt. Mijn lied draait onder andere om steun geven aan elkaar, zo zeker women empowering women. Ik ben dan ook fan van haar muziek en hoop dat de singles van ons allebei plat gespeeld zullen worden. De paniek die ik hier toon is mogelijks totaal voorbarig. Ik heb nog geen reactie van Qmusic of MNM en de kans is er dus zeker nog dat ze wel onze beide singles zullen draaien. Ik wou jullie gewoon eerlijk tonen hoe zoiets kleins me enorm onzeker kan maken. Ik hoop dat radio’s de plaats vinden om twee Nederlandstalige liedjes toe te laten in een week. Ik geef de hoop niet op en blijf positief met en dankzij jullie. 💪🏼🖤 #nacht ♬ origineel geluid - Femke Verschueren

Meer nieuws

Meer nieuws

.