Lindsay maakt zich grote zorgen om haar dochtertje Lisa-Marie
LHX
Lindsay maakt zich grote zorgen om haar dochtertje Lisa-Marie
Foto: Instagram@lindsayofficial

Lisa-Marie, het dochtertje van Lindsay en haar man Kris, zit sinds september in het eerste leerjaar. Voor de hele familie is dat een grote verandering.

Lindsay heeft Lisa-Marie erg graag bij zich, maar toch komt het haar goed uit dat ze naar school gaat. Zo heeft ze de kans om overdag goed door te werken zonder gestoord te worden.

Toch ervaart ze ook de keerzijde ervan: Lisa-Marie sukkelt al een hele tijd met haar gezondheid. "Sinds september loopt ze rond met een snotneus", vertelt ze aan Story. "Op een school hangen zoveel virussen..."

Wat het probleem nog erger maakt, is dat Lisa-Marie geen goede eter is. Daardoor krijgt ze niet veel vitamientjes binnen. "Daar lig ik 's nachts wakker van", geeft Lindsay toe. 

Vanaf een jaar of acht zou dat gelukkig moeten verbeteren, weet ze. "Dus we leven op hoop."

Deze kerstvakantie trekt het hele gezin gewoongetrouw naar Marbella, waar ze een appartement hebben naast dat van Christoff. Het weer is er momenteel fantastisch.

"In de namiddag kunnen we in T-shirt in het zonnetje op het strand zitten. Zalig! En die extra vitamientjes zijn ook welkom", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.