Koen Wauters maakt zich bedenking over zoon Nono Wauters: "Eigenlijk verdient hij dat ook"
COS
Koen Wauters maakt zich bedenking over zoon Nono Wauters: "Eigenlijk verdient hij dat ook"
Foto: Instagram @wauters_koen

Kleine kinderen worden groot. Koen Wauters mocht zoon Nono Wauters onlangs feliciteren met zijn zestiende verjaardag en Zita Wauters wordt in oktober al achttien.

Dat Koen Wauters een erg goede band heeft met zijn tienerkinderen, blijkt op de nieuwste plaat van Clouseau, 'Jonge Wolven'. Koen zingt daarop 'Armen Wijd Open', een nummer dat hij schreef voor zijn dochter Zita Wauters na haar relatiebreuk.

De titel van het lied is een boodschap voor zijn beide kinderen: zijn armen staan wij open voor ze allebei. Ze kunnen erin vallen, als dat nodig is, en dat weten ze volgens Koen ook. "Zita en Nono zijn de belangrijkste personen in mijn leven, we hebben een heel hechte band", zegt hij in Story.

Als zijn kinderen gelukkig zijn, dan is Koens eigen geluk ook voor het grootste deel ingevuld. "Het vreet toch enorm aan me als ik met kopzorgen zit over de kinderen. Maar ik mag mijn beide pollen kussen. Ook Nono is een fantastisch fijne kerel. Die verdient eigenlijk ook een nummer", besluit Koen. Een ideetje voor de volgende plaat!

Meer nieuws

Meer nieuws

.