Koen Wauters heeft update over zijn liefdesleven
LHX
Koen Wauters heeft update over zijn liefdesleven
Foto: GoPlay

Begin 2020 gingen Koen Wauters en Valerie De Booser uit elkaar. Die beslissing maakten ze na een relatie van 17 jaar.

In de podcast 'De 10 meest gegoogelde vragen over...' krijgt Koen Wauters de vraag of hij al een nieuwe vriendin heeft. "Nee", luidt zijn duidelijke antwoord.

Toch heeft hij nieuws over zijn liefdesleven. "Waar ik tot een paar maanden geleden er absoluut nog geen goesting in had en er geen energie aan zou willen besteed hebben, denk ik nu: oké, nu sta ik er misschien wel een beetje voor open", vertelt hij. "Maar tot voor kort totaal niet."

Hij geniet er wel nog steeds van om alleen te zijn. "Het gedoe dat ik heb is míjn gedoe, niet dat van iemand anders", legt hij uit. "Het is heel leuk als het allemaal goed draait, maar als het moeilijker wordt..."

De moeilijke momenten met Valerie De Booser hebben duidelijk hun sporen nagelaten. "Als er er nu iemand bij mij komt aanbellen en die begint richting een soort van gezaag te gaan of probeert mij op te zadelen met verwachtingen...", klinkt het veelzeggend.

Hij heeft daarom absoluut geen haast om een nieuwe relatie te beginnen. "Als dat nog een paar jaar op zich laat wachten, is dat oké voor mij."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.