Koen en Kris Wauters hebben iets moois aan te kondigen
LHX
Koen en Kris Wauters hebben iets moois aan te kondigen
Foto: Play4

2024 is een bijzonder jaar voor Clouseau. De band bestaat maar liefst 40 jaar, en dat mag uiteraard gevierd worden.

Op 20 december geeft Clousau een bijzonder optreden in het Sportpaleis. Niet alleen is het de 125ste keer dat ze er spelen, ze vieren er ook hun 40ste verjaardag.

Eind november gingen de tickets in verkoop, en die verkochten als zoete broodjes. Dezelfde dag nog werden er maar liefst negen shows aan toegevoegd.

(Lees verder onder de post.)

Naast de Sportpaleisconcerten hebben Koen en Kris Wauters nog meer grootse plannen. Tussen mei en augustus spelen ze namelijk op een hele reeks fijne festivals.

Ze zullen onder meer te zien zijn op Rock Affligem, de Lokerse Feesten en het Beach Festival in Nieuwpoort. "Kom erbij en dans mee deze zomer!", klinkt het op hun Instagramaccount.

(Lees verder onder de post.)

En daar stopt het blijde nieuws niet. In een nieuw filmpje doen de twee broers nóg een straffe aankondiging. Ze richten zich dit keer tot hun Nederlandse fans.

"Clouseau bestaat 40 jaar en deze mijlpaal willen we ook graag met onze noorderburen vieren", klinkt het. "In september komen we naar Nederland voor een fantastische clubtour!"

Ze zullen optreden in Groningen, Arnhem, Amsterdam, Zwolle en Utrecht, Eindhoven, Den Haag en Maastricht. "Dus we hopen u daar te zien om het samen te vieren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.