Koen Crucke duidelijk: “Die mensen besmetten liever de wereld dan zich te laten vaccineren”
PMN

Het nieuwe jaar is net begonnen. Het ziet er naar uit dat we van het coronavirus nog niet meteen verlost zijn.

Met Koen Crucke blikken we terug op het voorbije jaar. Hij werkte aan een eigen productie. "De repetities en creatie van een eigen productie die ervoor gezorgd heeft dat ik de ellende van alle soorten beperkingen in mijn vak eventjes kon vergeten. Toch tijdens de repetities en gedurende de tijd dat ik op het toneel stond”, laat Koen weten aan Showbizz24.

Hij besliste om ook niet meer naar de nieuwsuitzendingen te kijken. “Ik was het beu om meegesleurd te worden in corona-toestanden waar geen eind aan kwam. Positiviteit is blijkbaar niet meer van deze wereld.”

Koen wijst zijn man Jan aan als de persoonlijkheid van het jaar. “Hij heeft mij doorheen alle soorten momenten van moedeloosheid, lichte depressies, hopeloosheid en zwartgaligheid geloodst. Met de glimlach, heel veel woorden van moed en positieve vibes.”

De zanger hoopt dat hij snel weer zijn normale leven kan hervatten. Dat is zijn wens voor dit jaar.

“Ik wil weer volop mijn vak doen. Genieten van wat je voelt als je op een scène staat, wanneer een publiek naar je luistert. Ik wil af van duizend regels die ervoor zorgen dat je aan niets anders meer denkt dan aan wat niet mag.”

Het dieptepunt voor Koen zijn de mensen die weigeren om zich te laten vaccineren. “De onwaarschijnlijk stomme reacties van sommige mensen die liever de wereld besmetten dan zich te laten vaccineren. Waar wacht de regering op om vaccinatie te verplichten?”

Besluiten doet Koen met een lichtpuntje. “Het enige echte kippenvelmoment kwam tijdens het applaus in de Kerk van Saint-Jean Baptiste de Belleville in Parijs nadat ik de herdenkingsmis voor Edith Piaf gezongen had. Ik was erg ontroerd en oprecht dankbaar.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.