Kato Callebaut van The Starlings reageert op zwangerschapsgeruchten
COS
Kato Callebaut van The Starlings reageert op zwangerschapsgeruchten
Foto: GoPlay

Kato Callebaut en Tom Dice vormen al zo'n vijf jaar een koppel. In oktober 2021 stapten de tortelduifjes in het grootste geheim in het huwelijksbootje.

Kato Callebaut en Tom Dice zouden dolgraag een gezinnetje stichten. In 'De Cooke & Verhulst Show' vertelde Kato dat ze kort na haar huwelijk met Tom een miskraam had. Dat was een enorme klap voor het koppel.

"Vaak verzwijgen mensen dat, zeker als het in het beginstadium gebeurt. Ik vind het echter belangrijk om erover te praten. Onze kinderdroom is er in elk geval nog steeds. Ik ben er zeker van dat we dat ooit heel goed gaan doen", vertelde Kato.

Nu doet de roddel de ronde dat Kato zwanger is. "Op zich vind ik dat niet erg, maar de jongste maanden laait het hevig op. Vooral in de buurt waar wij wonen. Er zijn mensen die op me afkomen en me proficiat wensen", vertelt Kato in Nina.

Kato is voor alle duidelijkheid niet in verwachting. "Stel dat het ooit zover is, dan ga ik het voorzichtig communiceren", vertelt Kato. We gunnen het Kato en Tom van harte.

Meer nieuws

Meer nieuws

.