Kato Callebaut van The Starlings naar de keel gegrepen door bericht dat ze krijgt
COS
Kato Callebaut van The Starlings naar de keel gegrepen door bericht dat ze krijgt
Foto: GoPlay

Kato Callebaut en Tom Dice zouden in mei België weleens kunnen vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Ze doen in januari mee aan 'Eurosong'.

Kato Callebaut en Tom Dice merkten een tijd geleden op dat ze pas zouden meedoen aan 'Eurosong' als ze dachten dat ze het met hun song beter zouden doen dan de zesde plaats van Tom enkele jaren geleden.

Kato en Tom zijn met The Starlings nog volop aan het touren met hun album 'Seaside'. Over een van de nummers op het album kreeg Kato recent een berichtje in haar inbox.

"Ik stuur artiesten die ik niet ken (ik ben opgegroeid in het milieu dus soms is het anders) NOOIT. Nooit. En nu wel. Omdat ik het belachelijk vind om niets te zeggen over het feit dat jullie nummer 'What it's like to feel okay' (in gebarentaal) mij elke keer doet wenen."

"Ik heb verschillende voorbeeldkoppels in mijn leven, mijn ouders absoluut ook. Maar jullie stemmen. Dat is geen harmonie meer, dat is beklijvende honing. (Zwaar nog onderschatte honing ook.) Dank u voor elk traantje dat ik al heb weggepinkt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.