Karen Damen heeft na haar scheiding opnieuw slecht nieuws te melden
PMN
Karen Damen heeft na haar scheiding opnieuw slecht nieuws te melden
Foto: GoPlay

Dinsdagochtend raakte bekend dat Karen Damen gaat scheiden. Ze was 17 jaar getrouwd met Anthony Van der Wee. Ze hebben met Sky samen ook een zoon.

"Met pijn in het hart maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk en elk onze eigen weg te gaan”, schreef Karen op haar Instagram.

"We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop."

Het nieuws van de scheiding kwam als een grote verrassing. Er waren geen signalen dat het niet goed zou gaan tussen Karen en haar man.
(Lees verder onder de foto)

Karen heeft nu nog meer slecht nieuws te melden. Ze annuleerde haar voorstelling van haar ‘One Woman Show’.

Die zou normaal plaatsvinden op 13 december. De voorstelling wordt nu verplaatst naar 24 april volgend jaar.

"Om Karen de nodige ruimte en rust te geven om deze nieuwe fase in haar leven een plaats te geven, hebben we beslist de voorstelling enkele maanden uit te stellen”, licht haar manager William Vaessen toe.
 
“Het belooft een bijzondere en grappige show te worden maar we menen ook dat Karen nu even tijd voor zichzelf nodig heeft."
(Lees verder onder de foto) 

“Het publiek zal hier ongetwijfeld begrip voor hebben”, aldus William Vaesen, Karen's manager.

Karen staat volgend jaar dus twee maal in de Arenberg (op 14 februari & 24 april 2024) en ook in het Kursaal Oostende op 16 maart 2024. Later in ’24 tourt Karen met haar eerste One Woman Show doorheen heel Vlaanderen.

Wie een ticket gekocht heeft voor de voorstelling van 13 december kan dat blijven behouden. Het ticket zal ook geldig zijn voor de voorstelling van april volgend jaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.