K3-fans niet te spreken over Studio 100: "Zulke slordigheden zouden echt niet mogen"

door: COS
Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen van K3
Afbeelding bron: Photonews

Fans van K3 mogen zich klaar maken voor de release van een nieuwe single. 'Tjikke Boem' zou deze week al uitgebracht worden. De release werd echter uitgesteld, omdat 'Nooit Meer Oorlog' deze week uitkwam.

In de K3-vlog kregen we al een voorproefje van de 'Tjikke Boem'-videoclip. Nu krijgen we de cover ook te zien. Die ziet er op het eerste zicht prima uit, toch is opmerkzame fans wat opgevallen.

Studio 100 maakte zich in het verleden al schuldig aan overdreven gebruik van Photoshop. Zo was Marthe op de cover van Ushuaia haast onherkenbaar. Nu hebben ze dan weer te weinig Photoshop gebruikt. Op de cover zit een hele lichtvlek op Hannes haar.

Een fan ging meteen aan de slag met de cover. "Duurde maar vier minuten. Studio 100, alsjeblieft, do better", klinkt het op Twitter. "Zo moeilijk is dat niet en ziet er tien keer beter uit", merkt Lotte van K3Highlights op. "Damn. Zulke slordigheden zouden toch echt niet mogen bij een bedrijf zoals Studio 100", lezen we nog.

Sommige mensen begrijpen alle ophef niet. "Het is een slordige fout die ze met betere belichting hadden kunnen voorkomen of nadien hadden kunnen wegwerken. Dit shamet alleen Studio 100 die wel vaker zo'n slordige fouten maakt", legt iemand uit.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!