Julia Boschman van K3 heeft slecht nieuws voor kersverse mama Hanne Verbruggen
COS
Julia Boschman van K3 heeft slecht nieuws voor kersverse mama Hanne Verbruggen
Foto: VTM

Hanne Verbruggen werd op 14 november mama van Julien. Het K3'tje stond tot oktober nog op het podium naast Julia Boschman en Marthe De Pillecyn.

Hanne Verbruggen merkte tijdens optredens van K3 vaak dat Julien rustig was in de buik. "Die vallen blijkbaar goed in slaap als je beweegt", merkte ze na een optreden op in 'K3, één jaar later'.

"Ik heb ook weleens gehoord dat baby's rustig worden, als ze uit de buik zijn, van de muziek die ze veel gehoord hebben toen ze in de buik zaten", bedenkt Julia Boschman zich in het programma.

"Niet om vervelend te doen, maar dat betekent dat jij thuis dus ook K3-liedjes moet spelen", zegt Julia. "Hanne, je hebt ons nummer, hè", zegt Marthe De Pillecyn. "Zegt dat niet. Dadelijk kan hij alleen slapen wanneer jij gefacetimed hebt met ons en moeten wij elke avond: Oya lélé."

"Je zal die veel moeten meepakken. Wat wij niet erg vinden", stelt Marthe voor. Dat vindt ook Julia een goed idee. "Ja, dat mag je doen", klinkt het enthousiast. "Wacht maar tot hij er is", lacht Hanne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.