Hugo Sigal praat voor het eerst sinds afscheid Nicole: "Mis ik nog het meest van allemaal"
COS
Hugo Sigal praat voor het eerst sinds afscheid Nicole: "Mis ik nog het meest van allemaal"
Foto: Photonews

Op 12 november namen Hugo Sigal, vrienden, familie en fans afscheid van Nicole Josy. De zangeres overleed op 4 november na een noodlottige val van de trap.

In een eerste gesprek na het afscheid van Nicole Josy vertelt Hugo Sigal dat de eerste dagen heel moeilijk en donker waren. Het gemis was te groot. Maar hij zal doorzetten. "Want dat is wat Nicole zou willen", zegt de zanger en acteur in Het Nieuwsblad.

Hugo vertelt hoe hij vroeger langer in bed bleef liggen en Nicole hem met een belletje kwam wekken. In de keuken zat hij op een krukje, zij stond rechtop haar koffie te drinken. "En dan kwam ze steevast bij mij staan en sloeg haar arm om me heen. Die kleine intieme momenten mis ik nog het meest van allemaal."

Nu moet Hugo alleen opstaan. "Er zijn intussen wel eens betere dagen maar ook slechte. En dan huil ik veel maar dat is goed. Ik wil mijn emoties niet verdringen en laat mijn tranen de vrije loop. Ik moet dit rouwproces door, ook voor haar. Zolang ik er ben, zal Nicole er zijn. De mensen moeten zich Nicole blijven herinneren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.