Helmut Lotti uit frustratie na opvallende uitspraken 'The Masked Singer': "Niet interessant genoeg"
COS
Helmut Lotti uit frustratie na opvallende uitspraken 'The Masked Singer': "Niet interessant genoeg"
Foto: Photonews

Helmut Lotti heeft zich op Facebook geëxcuseerd tegenover Julie Van den Steen. Hij had enkele scherpe uitspraken gedaan over haar en 'The Masked Singer'.

Helmut Lotti noemde Julie Van den Steen een "simpele blonde" en 'The Masked Singer' een "ondraagelijk programma". Zijn woorden over Julie neemt hij via Facebook volledig terug. En ook over het programma nuanceert hij zijn mening.

"Ik haat het idee van 'The Masked Singer' niet en vind ik het concept best leuk. Het is alleen veel te lang en bevat veel te weinig muziek", zegt Helmut op Facebook. Zijn frustratie komt er niet omwille van aandacht. Vorig jaar bedankte hij om deel te nemen aan het programma.

Wel is hij gefrustreerd om het feit dat er geen enkel muziekprogramma is waar artiesten iets meer kunnen laten zien dan een nieuwe single, grootste hit of covers van collega’s. "Wat ik allemaal apprecieer, begrijp me niet verkeerd", zegt de zanger.

"Ik vind dat het muziekaanbod op tv veel beter én breder kan en zou moeten, maar het is nu eenmaal overal zo, niet enkel in Vlaanderen. Muziek op zich is blijkbaar niet interessant genoeg. Hopelijk heb ik hiermee klaarheid gebracht", luidt het bij Helmut.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.