The Masked Singer Helmut Lotti reageert scherp na massaal veel berichten over 'The Masked Singer'
COS
Helmut Lotti reageert scherp na massaal veel berichten over 'The Masked Singer'
Foto: Photonews

'The Masked Singer' is net als het eerste seizoen een kijkcijferhit op VTM. Opnieuw speuren bijna twee miljoen Vlamingen naar de identiteit van de gemaskerde figuren.

Bij de meeste figuren lijken de hoofdverdachten voortdurend te wisselen. Bij Edelhert is dat minder het geval. Zo staat Helmut Lotti al sinds aflevering 1 op nummer 1 bij de topverdachten in de guessing game. Hij mag natuurlijk niet zeggen of hij al dan niet Edelhert is.

Reageren op de optredens van Edelhert doet hij wel op Facebook. "That version is brilliant!", klonk het nadat Edelhert 'Rolling In The Deep' van Adele bracht in de eerste aflevering. "Zeg nu zelf, ik lijk toch niet zó erg op een edelhert?", grapte Helmut een tijdje geleden.

Na de tweede aflevering klonk er lichte irritatie bij de zanger. "Twee keer geweldig gezongen, twee keer bijna weggestemd tegen niet-zangers... Is dit een geval van Vlaamse slechte smaak, zijn het vooroordelen tegenover Edelhert of willen ze het bij VTM gewoon spannend maken?"

Nu is het voor Helmut welletjes geweest. Hij richt zich op Facebook tot de kijkers van 'The Masked Singer'. "Stop met mij privéberichten te sturen over Edelhert. Mijn naam is Helmut trouwens", aldus de zanger.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.