Hanne Verbruggen van K3 ontroert met prachtige woorden voor vervangster Diede
COS
Hanne Verbruggen van K3 ontroert met prachtige woorden voor vervangster Diede
Foto: VTM

Diede van den Heuvel stond de afgelopen twee maanden met Marthe De Pillecyn en Julia Boschman op het podium. De 'K2 zoekt K3'-finaliste verving Hanne Verbruggen tijdens haar zwangerschaps- en moederschapsrust.

"Het avontuur zit erop!", klinkt het nu bij Diede van den Heuvel. Deze week vonden de laatste K3-shows plaats in Breda. "Wat heb ik enorm genoten van deze geweldige bijzondere tijd die ik echt never nooit meer ga vergeten."

"Marthe De Pillecyn & Julia Boschman, wat wil ik jullie bedanken voor deze onvergetelijke tijd! Ik vond het een heel grote eer om samen met jullie het podium te mogen delen en mijn droom heel even te mogen beleven! Dank jullie wel voor alles", zegt Diede.

"Oneindig trots op jou! Lieve lieve Diede ik heb van je genoten, en we zien elkaar snel want jeetje wat ga ik je op het podium missen, toppertje", reageert Julia onder Diedes Instagrambericht.

Ook aan Hanne Verbruggen wil Diede wat kwijt. "Dankjewel dat je mij het vertrouwen gaf om jouw plekje eventjes te mogen overnemen! Ik vond het een grote eer!" Hanne bedankt Diede op haar beurt. "Jij bedankt! Wat ben je een topper en wat deed je het goeeeeed. Dit doen niet veel mensen je na!"
 

https://www.instagram.com/p/CmuJuTVL_c6/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.