Günther Neefs openhartig na deelname aan 'Liefde Voor Muziek': "Litteken dat blijft"
STG
Günther Neefs openhartig na deelname aan 'Liefde Voor Muziek': "Litteken dat blijft"
Foto: VTM

Günther Neefs is helemaal terug. Na zijn deelname aan 'Liefde Voor Muziek' belooft het een drukke zomer te worden.

Het was Portland die dinsdagavond een einde maakte aan het meest recente seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Voor Günther Neefs betekent dit het begin van een drukke zomer, zoals hij vertelt in een interview met Het Laatste Nieuws.

In de aflevering was er ook een emotioneel moment toen Günther sprak over het verlies van zijn ouders, die 43 jaar geleden zijn verongelukt. Hij wil er nog wat over kwijt in de krant.

“Dat is een verdriet dat ik een plaats heb gegeven en waarover ik liever niet meer praat. Het is een litteken dat altijd blijft, maar het leven gaat verder. Mijn vader was destijds 43, dus hij heeft niet veel langer geleefd dan het verhaal intussen al geleden is, dat voelt een beetje, welja, vreemd."

Toch heeft deze gebeurtenis ook een positieve invloed op de zanger. "Ik ben me er heel goed van bewust dat het leven snel voorbij kan zijn en dat je elk moment moet grijpen. Dat heb ik ook gedaan in 'Liefde Voor Muziek', het was een zeer intense week. Iedereen denkt: leuk, vakantie, maar je moet er meteen volop voor gaan", zegt Günther.

"Je wordt wel geleefd, op een positieve manier, maar tegelijkertijd krijg je zoveel prikkels... Ik heb er zelfs slecht van geslapen, de mallemolen in mijn hoofd bleef maar draaien."

Meer nieuws

Meer nieuws

.