Gert Verhulst en James Cooke zullen niet blij zijn: Niels Destadsbader praat z'n mond voorbij
COS
Gert Verhulst en James Cooke zullen niet blij zijn: Niels Destadsbader praat z'n mond voorbij
Foto: VTM

Niels Destadsbader gaat nog een druk najaar en druk 2024 tegemoet. Het wordt zo druk dat Niels z'n muziek even op een lager pitje gaat zetten.

We hebben er samen met Niels Destadsbader zelf een tijdje op moeten wachten, maar de grote projecten bij VRT komen er eindelijk aan. Niels mocht de afgelopen twee jaar al een paar leuke dingen doen, maar de grote shows waarvoor hij naar VRT terugkwam, waren er tot op heden niet.

Nu liggen er wel veel leuke plannen op tafel. Te beginnen met 'De Warmste Week', waarvan Niels de tv-shows zal presenteren. "Ik begin binnen 12 dagen ook aan de opnames van 'Ik vraag het aan', een nieuw muziekprogramma waar ik geweldig naar uitkijk. Wat echt sowieso heel tof gaat zijn, ook om naar te kijken. Dat is ook een heel lange periode dat ik daarvoor opneem", vertelt Niels aan HLN Showbits.

"Tussendoor ga ik ook nog 'Switch' doen. Ik ga het niet presenteren voor alle duidelijkheid, maar bekende Vlamingen gaan dat spelen, dus dat is ook wel iets tof dat er nog bijkomt", zegt Niels. Daarna ligt de focus op de spektakelmusical '14-18' waarin Niels de rol van Albert zal spelen.

"Tussendoor heb ik nog de fantastische eer om bij Will Tura in het Sportpaleis te staan", vertelt Niels nog. "Ik ga ook met Gert en James iets doen in het Sportpaleis", onthult hij plots. Praat Niels z'n mond daar voorbij over de 'Singalong' van Studio 100 in het Sportpaleis.

"Ik heb een uitnodiging gekregen om te mogen gaan supporteren, te gaan kijken", probeert Niels er een draai aan te geven. Naast 'Het Huis Anubis' zou er dus ook weleens een reünie van 'Amika' kunnen plaatsvinden. "Dat moet ik eens voorstellen aan Gert. Wie weet?", aldus Niels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.