Gert Verhulst doet de wenkbrauwen fronsen: Fans zijn niet te spreken over wat hij heeft gedaan
COS
Gert Verhulst doet de wenkbrauwen fronsen: Fans zijn niet te spreken over wat hij heeft gedaan
Foto: Photonews

Op donderdag stond de eerste Rewind Party van Studio 100 op de agenda. Ook vrijdag en zaterdag wordt het Antwerpse Sportpaleis nog op z'n kop gezet.

Na de eerste show klinken er op sociale media extatische reacties. "Genoten van een fantastische avond! Kippenvel bij elke artiest", lezen we. "Pure nostalgie!", klinkt het nog. "Het was tof! Bedankt, Studio 100", laat nog iemand weten. Toch waren er ook teleurgestelde reacties.

Waarvoor gevreesd werd, werd immers ook werkelijkheid: K3 was er inderdaad niet bij en ook Samson was een verrassende afwezige. Studio 100-topman Gert was er dan weer wel, maar die zong geen enkel 'Samson & Gert'-nummer.

"Leuke party, maar miste toch wel iets. Geen Samson en geen K3, geen bijzonder podium, geen verhaallijn. Gert die liedjes zingt van Anubis maar geen enkel 'Samson & Gert'-liedje. Dubbel gevoel bij deze uitgestelde Rewind Party."

"Ik kende geen een nummer dat Gert zong. Laat ik verder maar zwijgen over de rest wat voor de pauze was... Ik vond Throwback Thursday persoonlijk leuker. Spring heeft voor mij de avond gered", besluit iemand.

https://www.instagram.com/p/ClqDfuajGD-/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.