Ex-vriend van Natalia overleden op erg jonge leeftijd

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan

 Koen Baeyens, een professionele volleybalspeler en van 2006 tot 2010, is dinsdagnamiddag overleden. Dat laat zijn familie weten.

Het ging al enkele jaren niet goed met Koen Bayens. Dat zegt zijn oom Dominique. "Een vijftal jaren geleden raakte hij in een negatieve spiraal", citeert Het Laatste Nieuws hem bij volleymagazine.be.

"Hij kwam nog amper buiten uit zijn huis in Ninove, hij vond op geen enkel gebied de nodige rust en hij vond geen andere uitweg meer dan uit het leven te stappen. Iedereen heeft die beslissing gerespecteerd, hoe zwaar dat ook woog op zijn moeder, zijn vader en zijn zus. Ik heb nog een heel goed gesprek gehad met hem op de vooravond van zijn overlijden en ik begreep toen beter dan ooit hoe hij zich voelde. Hij was toen in zekere zin al wél tot rust gekomen.”

Koen leerde begin jaren 2000 Natalia kennen. Ze vormden in 2006 een koppel. Hij bleef altijd op de achtergrond uit de media. In 2010 kwam er een einde aan hun relatie. De uitvaartplechtigheid van Koen zal in besloten kring plaatsvinden. Hij werd 50 jaar.

Heb jij last van zwarte gedachten? Raadpleeg dan de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Tags Natalia