Er is slecht nieuws over Natalia
PMN
Er is slecht nieuws over Natalia
Foto: VTM

Er is geen goed nieuws over Natalia. Het gaat momenteel niet zo goed met de zangeres. Dat werd duidelijk tijdens de Radio 2 - Eregalerij.

Er is geen goed nieuws te melden over Natalia. Momenteel gaat het niet zo goed met haar.

Tijdens de Radio 2 Eregalerij in het Casino Kursaal in Oostende werd de afwezigheid van Natalia wegens ziekte plotseling bekendgemaakt, wat een onverwacht moment was voor alle aanwezigen.

Het is niet geweten wat Natalia heeft. We wensen haar in ieder geval heel veel beterschap toe!
(Lees verder onder de foto)

Gelukkig kon de jonge en getalenteerde artiest Aaron Blommaert (21) inspringen om Natalia te vervangen. Hij nam een bijzondere rol op zich en vertolkte het ontroerende nummer 'Ik wil je terug', de Vlaamse vertaling van het Natalia haar nummer 'I want you back'.

Het publiek was diep onder de indruk van zijn optreden en beloonde hem met enthousiast applaus en gejuich.

Het is pijnlijk dat Natalia door ziekte verhinderd was om aanwezig te zijn bij dit belangrijke evenement.
(Lees verder onder de foto)

Ze heeft de afgelopen jaren enorm veel succes gekend in de muziekindustrie en heeft een grote schare fans weten op te bouwen.

Haar energieke optredens en krachtige stem hebben haar geliefd gemaakt bij velen.

De speciale vervanging van Aaron Blommaert tijdens de Radio 2 Eregalerij laat zien dat Natalia enorm gerespecteerd wordt in de muziekwereld.

Het is bijzonder dat een jonge artiest als Aaron, die zelf ook al bekendheid vergaard heeft, bereid was om in te springen en Natalia op deze manier te eren.

Het is nu afwachten hoe Natalia zal herstellen en wanneer ze weer optredens kan geven.

Haar fans hopen uiteraard dat ze snel weer op het podium zal staan en hen kan trakteren op haar geweldige stem en energie.

Tot die tijd moeten we afwachten en steunen we Natalia in haar herstel. Laten we hopen op goed nieuws en een spoedig herstel voor Natalia

Meer nieuws

Meer nieuws

.