Emotionele Linda Mertens is erg door geraakt: “Kan ik met geen woorden beschrijven”
PMN
Emotionele Linda Mertens is erg door geraakt: “Kan ik met geen woorden beschrijven”
Foto: Photonews

De comeback van het voorbije jaar staat zonder twijfel op naam van Linda Mertens. Ze maakte haar comeback tijdens de show van Regi in het Sportpaleis. Linda nam een lange onderbreking na het overlijden van haar dochtertje.

Linda Mertens vormt met Regi opnieuw ‘Milk Inc.’. Linda zal later dit jaar ook deel uitmaken van de zomertour van Regi. Ze zal ook weer aanwezig zijn bij Regi in het Sportpaleis.

Linda zal dit jaar terug heel regelmatig op het podium staan. De zangeres is er ook helemaal klaar voor. Ze komt op haar Instagram nog eens terug op het voorbije jaar.

“Het was een jaar dat ik nooit zal vergeten”, luidt het bij Linda. “Het leven neemt, maar geeft ook. Deel uitmaken van dit avontuur brengt vreugde in mijn hart.”

“Ik ben zo trots en dankbaar om deel te mogen uitmaken van ‘Milk Inc.’, het team van Regi, iedereen op het podium en achter de schermen. Bedankt voor de warme verwelkoming na zoveel jaren. Een warm deken dat ik zo nodig had.”

“Als laatste, maar zeker niet in het minste: er is geen muziek zonder jullie. Ik ben zo gezegend dat het leven mij de kans geeft om al de liefde die ik met jou voelde te ervaren in het Sportpaleis. Woorden kunnen niet beschrijven hoe jullie allen mijn hart hebben geraakt.”

“Bedankt om mij in te geloven, voor jullie steun en liefde. Ik voel me vereerd en nederig. Deze momenten maken het vechten waard.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.