Camille Dhont en Ann Van den Broeck delen prachtig eerbetoon aan overleden Nicole Josy
COS
Camille Dhont en Ann Van den Broeck delen prachtig eerbetoon aan overleden Nicole Josy
Foto: VTM

Nicole Josy van 'Nicole & Hugo' overleed deze week op 76-jarige leeftijd. Fans, collega's en vrienden reageerden vrijdag aangeslagen op het plotse overlijden.

Verschillende BV's stonden met prachtige foto's en boodschappen stil bij het overlijden van Nicole Josy. Ook Camille Dhont toonde haar medeleven tijdens haar eerste show in de Antwerpse Lotto Arena.

"Lieve Nicole, vanavond treed ik op voor jou. Lieve Hugo, ik wens je veel sterkte. Knuffels, Camille", stond er bij aanvang van Camilles show te lezen op het scherm. De zangeres kent Hugo goed van hun samenwerking bij '#LikeMe'. Ook Nicole, die Hugo telkens vergezelde, leerde ze zo goed kennen.

Colleke

Op Instagram heeft ook musicalactrice Aan Van den Broeck een prachtig eerbetoon geplaatst. Ze traden onder meer samen op tijdens de Winterrevue. "Blij dat ik je mocht kennen. Rust zacht, Colleke", schrijft ze.

"Nicole en Hugo. Denk ik aan Hugo, dan denk ik aan Colleke. Zie ik Hugo, dan zie ik Colleke. Nicole en Hugo zitten in mijn hoofd en hart. Voor altijd, samen. We gaan je missen Colleke. Alle liefs en warmte voor jou, lieve Hugo."

https://www.instagram.com/p/Cki_jjHoHe5/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.