Camille Dhont barst in tranen uit: Dit is er aan de hand
COS
Camille Dhont barst in tranen uit: Dit is er aan de hand
Foto: VRT

Voor de cast en fans van '#LikeMe' is er een bitterzoet moment aangebroken. Na vier seizoenen is er woensdag een einde gekomen aan de reeks.

'#LikeMe' betekende de start voor de carrières van heel wat artiesten. Onder meer Camille Dhont, Pommelien Thijs en Maksim Stojanac hebben veel te danken aan de reeks die hen aan het grote publiek voorstelde.

Dat er na vier seizoenen nu een einde komt aan het '#LikeMe'-verhaal is voor de acteurs, crew en fans een emotioneel moment. Dat zien we bij heel wat acteurs uit de reeks. Op Instagram uiten ze met foto's en filmpjes hun dankbaarheid.

Ook Camille staat stil bij het bitterzoete moment. "End of an era. '#LikeMe', dank u! Jup toch nog tranen over", verwijst Camille naar haar hit 'Geen tranen meer over'. "Camille Van Beem samen met de fantastische cast en crew voor altijd in mijn hart."

Komend weekend geven de artiesten van de reeks er nog een keer een lap op in het Sportpaleis. Vier keer zullen ze er de pannen van het dak zingen en dansen. Of er nog een vervolg wordt gegeven aan '#LikeMe' blijft voorlopig nog onduidelijk.

https://www.instagram.com/p/Cqprlj-tYpx/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.