Beste vriendin Nicole over hartverscheurend afscheid: "Toen is ze uitgedoofd"
COS
Beste vriendin Nicole over hartverscheurend afscheid: "Toen is ze uitgedoofd"
Foto: Photonews

Nicole Josy overleed in de nacht van 3 op 4 november, nadat ze thuis ten val was gekomen en een schedelbreuk opliep. Nicoles uitvaart vindt plaats op zaterdag 12 november.

Nicole & Hugo waren donderdagavond nog met hun beste vrienden Christel en Didier gaan eten Wolvertem. Het was een fijne avond. Nicole was volgens haar vrienden op haar best. Amper een halfuur later sloeg het noodlot toe en viel Nicole van de trap.

In het ziekenhuis moest Hugo de hartverscheurende beslissing nemen om niet te opereren. Nicole zou niet meer kunnen spreken of bewegen. Het waren Hugo en beste vriendin Christel die bij Nicoles ziekenhuisbed waakten tot haar hart het begaf.

"We hebben daar bijna anderhalf uur gezeten. Ze reageerde niet meer, maar al die tijd zag ik in haar tere hals het kloppen van haar hartje", vertelt een geëmotioneerde Christel aan Het Laatste Nieuws. "Hugo fluisterde mooie, liefdevolle dingen tegen haar, ik streelde haar zachtjes over haar arm."

"Ik wil graag geloven dat ze die woorden nog gehoord heeft en die aanrakingen gevoeld. Toen alles gezegd was, is ze uitgedoofd", zegt Christel. Nicole overleed uiteindelijk in het ziekenhuis om tien na vier.

Meer nieuws

Meer nieuws

.