Blind Getrouwd 🎥 Emma uit ‘Blind Getrouwd’ ziet lichtpunt: "Was bij Emile zo tijdens beslissingsmoment"
PMN
🎥 Emma uit ‘Blind Getrouwd’ ziet lichtpunt: "Was bij Emile zo tijdens beslissingsmoment"
Foto: VTM

Afgelopen maandag namen Emma en Emile een beslissing over hun huwelijk. Ze besloten om verder te gaan met hun huwelijk. Verliefdheid is er bij geen van beiden aanwezig.

Emma en Emile kiezen ervoor om hun huwelijk voort te zetten, ondanks het gemis van verliefde gevoelens. 

In een interview met TV-Familie benadrukt Emma echter dat ze ervan overtuigd is dat Emile in het begin van hun relatie weldegelijk verliefde gevoelens voor haar had, ook al heeft hij dit nooit expliciet uitgesproken.

"Hij heeft dat misschien niet benoemd, maar ik weet dat hij wel degelijk het begin van verliefdheid voelde. Ook tijdens het beslissingsmoment, ja."
(Lees verder onder de foto)

"Emile en ik spreken onze gevoelens anders uit, en daardoor begreep ik hem in het begin niet altijd."

"Maar ik was er zeker van dat hij op z'n minst tintelingen voelde. Ik had geen 'ja' gezegd als ik daar niet zeker van was."

Dit beslissingsmoment lijkt een keerpunt te zijn voor het echtpaar, waarbij ze bewust kiezen om hun relatie een nieuwe kans te geven.

Ondanks het ontbreken van verliefdheid zijn ze gemotiveerd om hun huwelijk te laten bloeien en te investeren in hun band met elkaar.

De beslissing van Emma en Emile om verder te gaan met hun huwelijk, ondanks het ontbreken van verliefdheid, wekt interesse en roept vragen op bij fans.

Hoe zullen ze hun band verdiepen zonder dat typische verliefde gevoel? Kan liefde groeien op andere manieren?

Meer nieuws

Meer nieuws

.