Emotionele Iluna Timmerman heeft dit te zeggen over haar mama Stephanie Planckaert na aflevering van 'Het huis'
PMN
Emotionele Iluna Timmerman heeft dit te zeggen over haar mama Stephanie Planckaert na aflevering van 'Het huis'
Foto: Eén

Stephanie Planckaert zagen we begin deze week in het VRT1-programma ‘Het Huis’. Ze sprak daar openhartig over haar leven. Ook dochter Iluna Timmerman keek mee.

Stephanie Planckaert deelde onlangs haar aangrijpende verhaal in het programma 'Het Huis'. Hierin sprak ze openhartig over haar tienerzwangerschap en de emotionele reactie van haar grootmoeder op het nieuws.

Na het zien van de uitzending wil dochter Iluna Timmerman ook haar gevoelens met haar moeder delen.

Stephanie Planckaert onthulde tijdens de aflevering van 'Het Huis' het moment waarop ze haar grootmoeder Clara moest vertellen dat ze op haar zestiende in verwachting was van Iluna.
(Lees verder onder de foto)

"Ik was nooit bang voor haar, maar ik wist dat het haar diep zou kwetsen en teleurstellen. Ik heb jarenlang met een schuldgevoel rondgelopen, omdat ik vond dat ik de familie te schande had gebracht", bekende ze openhartig.

In de kinderkamer reflecteerde Stephanie op haar tienerzwangerschap. "Na de bevalling was ik doodsbang. Ik wilde mijn baby bij me hebben, maar ze was ziek en moest nog aansterken, dus dat kon niet", vertelde ze met emotie in haar stem.

Zowel Iluna als Stephanie werden ziek na de bevalling. "Ik voelde me voortdurend schuldig. Ik dacht dat ik haar ziek had gemaakt, omdat ik te vroeg was bevallen."

"Er ging zoveel door mijn hoofd. Op zestienjarige leeftijd was ik niet in staat om te relativeren."
(Lees verder onder de foto)

Iluna had na het kijken van de aflevering ook een prachtige boodschap voor haar moeder.

Op haar Instagramverhaal plaatste ze een foto van Stephanie in 'Het Huis' met als bijschrift: "Ik hou zo, zo, zo, zoveel van je mama." 

De aflevering van 'Het Huis' bracht niet alleen Stephanie's verleden en gevoelens naar boven, maar toonde ook het sterke en liefdevolle gezinsverband dat zij met haar dochters heeft.

Iluna's liefdevolle reactie laat zien dat de moeilijke momenten uit het verleden hen hebben gevormd tot een hechte familie die elkaar onvoorwaardelijk steunt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.