Zien Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ heeft heugelijk nieuws
PMN
Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ heeft heugelijk nieuws
Foto: VTM

Isabelle nam het afgelopen seizoen deel aan ‘Blind Getrouwd’. Ze werd gekoppeld aan Mathieu. Ze besloten uiteindelijk om te scheiden.

Isabelle Olivier, bekend van haar deelname aan 'Blind Getrouwd', heeft op Instagram goed nieuws te melden. Ze maakte het nieuws bekend op haar Instagram.

Na haar breuk met Matthieu, met wie ze tijdens het programma gekoppeld was, werd Isabelle al snel in verband gebracht met Joren Dumont, die ook deelnam aan 'Blind Getrouwd'.

Op Instagram deelde Isabelle een selfie van hen beiden met de tekst "Een jaar te laat ingeschreven". Dit zorgde meteen voor geruchten dat ze een koppel zouden vormen.

Echter, zowel Isabelle als Joren hebben in Het Laatste Nieuws laten weten dat het onderschrift slechts als grapje bedoeld was. Ze zijn op dit moment slechts vrienden. Toch heeft Isabelle iets te vieren.
(Lees verder onder de foto)

Op 15 december blies ze 27 kaarsjes uit. "Round 27", schrijft ze op Instagram. Ze deelde ook een foto van zichzelf van exact 21 jaar geleden, waarop te zien is dat ze nog niet veel veranderd is.

Het lijkt er dus op dat Isabelle na haar avontuur in 'Blind Getrouwd' geen succesvolle romantische relatie heeft opgebouwd, maar desondanks geniet van het leven en haar verjaardag viert.

Fans van het programma zijn vast benieuwd naar wat de toekomst voor Isabelle in petto heeft en of ze nog de liefde zal vinden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.