Karen Damen krijgt pijnlijke commentaren van 'Familie'-kijkers
LHX
Karen Damen krijgt pijnlijke commentaren van 'Familie'-kijkers

Karen Damen speelt in 'Familie' de rol van Vanessa. Tussen haar en Louise kwam het deze week tot een harde confrontatie.

Vanessa denkt dat de blauwe plekken bij haar zoontje Victor iets te maken hebben met Louise. "Misschien heb je hem niet altijd even goed in het oog gehouden", beschuldigt ze haar.

Dat pikt Louise niet. "Wat zit je zo te flippen over een paar blauwe plekken?", reageert ze verontwaardigd. Dat is een kind!" 

"Ik flip helemaal niet", antwoordt Vanessa. "Ik wil gewoon van jou horen dat je vanaf nu beter op mijn zoon gaat letten."

"Dan wil ik van jou horen dat je beter op mijn broertje gaat letten. Bij mij is het tenminste écht mijn broertje", klinkt het vervolgens bij Louise. Die zit!

Vanessa's beschuldigingen kunnen op weinig sympathie rekenen van de 'Familie'-kijkers. "Hoe vuil speelt Vanessa het!", reageren die op sociale media. "Goed gezegd, Louise. Zet Vanessa maar eens goed op haar plaats."

"Vanessa overdrijft serieus, terwijl ze het allemaal in gang heeft gezet!", klinkt het ook. "Stop met belachelijk doen."

Het zit de kijkers zó dwars dat ze zelfs genoeg hebben van Vanessa. "Vanessa mag ermee stoppen. Ze mag eruit van mij", vinden ze. "Ik zie Vanessa niet graag spelen, het mag stoppen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM familie (@vtmfamilie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.