Gedaan met de leugens: De waarheid komt bovendrijven in 'Familie'
LHX
Gedaan met de leugens: De waarheid komt bovendrijven in 'Familie'
Foto: VTM

De kijkers van 'Familie' kunnen volgende week een spannende wending verwachten. Na heel wat leugens komt de waarheid aan het licht.

Veronique, Mieke en Hanne die samenwonen, het is tot mislukking gedoemd. Twee van de drie hebben op korte tijd een relatie aangeknoopt met de ex van een van de anderen. 

Ze hielden het angstvallig verborgen voor elkaar, maar vroeg of laat komt de waarheid aan het licht. In een preview die de makers van 'Familie' delen, is te zien hoe Mieke volgende week te weten komt wat Hanne allemaal uitspookt.

"Ik kan dit niet meer doen", horen we Hanne tegen Niko zeggen in een telefoongesprek. "Ik voel dat ik iemand geworden ben die ik niet wil zijn. Een leugenaar. Ik word er constant mee geconfronteerd door thuis zo dicht op Mieke te leven."

Tijdens het gesprek komt Mieke de kamer binnengewandeld en hoort ze dat Hanne tegen Niko praat. "Wat zeg jij nu? Meen jij dat?", is haar reactie.

Of ze haar vriendin kan vergeven, dan wel of het tot een ruzie komt, is voorlopig nog onduidelijk. De komende afleveringen zullen dat uitwijzen.

Wat we voor de rest nog allemaal kunnen verwachten? Jelle confronteert Daniël met zijn praktijken als oplichter en hockeykampioen Alexander Hendrickx bezoekt de Jan & Alleman. Dat belooft!

Meer nieuws

Meer nieuws

.