Een pijnlijk moment voor Aaron Blommaert: "Geschrokken"
LHX
Een pijnlijk moment voor Aaron Blommaert: "Geschrokken"
Foto: Instagram @aaronblommaert

Op jonge leeftijd heeft Aaron Blommaert het al ver geschopt. Hij is niet alleen een populair acteur en presentator, sinds kort heeft ook zijn muziek succes.

Aaron Blommaert krijgt soms wel eens de vraag of hij het leuk vindt om bekend te zijn. Dat vindt hij maar vreemd: hij vindt zijn job leuk, maar de bekendheid is voor hem iets dat hij er gewoon bij moet nemen.

"Ik ga niet zeggen dat dat verschrikkelijk is, maar er zijn dagen waarop het minder goed uitkomt", vertelt hij in de podcast 'Frietcast'. Zo een moment beleefde hij onlangs nog.

"Ik zat met krampen te wachten bij de dokter. De wachtzaal had een groot raam, en op een gegeven moment passeert er een juf met haar klas." Ze deed teken dat ze een foto met hem wilde.

Flink tegen zijn zin stemde Aaron toe en ging hij naar buiten. Hij snapt echter nog altijd niet goed hoe de vrouw hem zoiets durfde te vragen. "Daar ben ik een beetje van geschrokken de laatste jaren: voor mensen is dat slechts 1 minuut die ze willen van mijn tijd, maar ik heb dat elke dag verschillende keren op momenten dat het eigenlijk niet goed uitkomt."

Ook zijn broer en zus lijden er soms onder. "Het maakt hen niet uit als ik word aangesproken, maar als zij worden aangesproken, dat vinden ze niet tof."

Meer nieuws

Meer nieuws

.