Complete waanzin in ‘Familie’? Jasmijn Van Hoof geeft hint over nieuwe vlam van haar personage Stefanie
PMN
Complete waanzin in ‘Familie’? Jasmijn Van Hoof geeft hint over nieuwe vlam van haar personage Stefanie
Foto: VTM

Jasmijn Van Hoof is weer terug in ‘Familie’. Na twee jaar maakt de actrice haar grote comeback. Die zal niet onopgemerkt voorbijgaan.

Jasmijn Van Hoof kruipt weer in de huid van Stefanie. Jasmijn had haar eerste draaidag begin november. Ze begon met twijfels, maar was blij dat ze ontdekte dat ze het nog kon.

In ‘Familie’ moet Stefanie op zoek naar werk. Ze solliciteert om de nieuwe assistente van Lars (rol gespeeld door Kürt Rogiers) te worden. Dat op zich is wel verrassend.

Voor Jasmijn doet die frisse lucht wel deugd. “Heel leuk dat ik nu veel scènes heb met Kürt”, licht ze toe in Dag Allemaal. “Vroeger zat ik in een heel ander decor dan hij. Verder mag ik daar naar goede gewoonte niets over zeggen.”

Jasmijn licht echter al een tipje van de sluier. “Het zou Stefanies eerste romance niet zijn en ze kan toch moeilijk ineens geen liefdesleven meer hebben?”

Het lijkt er dus op dat Stefanie en Lars een koppel gaan worden. Nieuws dat bij iedereen nogal zou binnenkomen, niet in het minst bij Véronique. Of het ook zo zal lopen zien we in de komende tijd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.