'Regi Academy' doet de wenkbrauwen fronsen nadat kijkers iets vreemds opmerken
COS
'Regi Academy' doet de wenkbrauwen fronsen nadat kijkers iets vreemds opmerken
Foto: VTM

Op donderdag kregen we opnieuw tien kandidaten te horen in 'Regi Academy'. Anna en Amber mogen net als Pauline en Yutan uit de eerste aflevering naar de volgende ronde.

Anna en Amber konden eerst Regi Penxten, Jaap Reesema, Olivia Trappeniers en Lester Williams overtuigen met hun stem. Vervolgens kregen ze na een optreden op het Q Beach House van de Q-luisteraars de meeste stemmen.

Anna Monaco kennen we al uit 'The Voice Kids' en uit het meest recente seizoen van 'The Voice'. Ze sneuvelde tijdens The Battles tegen Sinay bij het team van Niels Destadsbader.

Volgens de 'Regi Academy'-kijkers is het terecht dat Anna naar de volgende ronde mag. Toch merken veel mensen iets vreemds op. "Ik vond het raar dat ze bij het Q Beach House plots een ander liedje mocht zingen?", klinkt het.

"Anna zingt in de tweede ronde niet haar auditienummer, terwijl dat wel moet", lezen we nog. "Super dat ze door is, maar waarom zingt ze op de auditie 'You Have a Heart' en in het Q Beach House 'Vechter'? Ze moesten toch hun auditielied opnieuw doen?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.