Maurice enorm geschrokken van straffe ontdekking over Isabel in 'B&B Zoekt Lief'
COS
Maurice enorm geschrokken van straffe ontdekking over Isabel in 'B&B Zoekt Lief'
Foto: VTM

'B&B Zoekt Lief' kwam vorige week tot een ontknoping. Van de 6 uitbaters hebben er twee de liefde gevonden door het VTM 2-programma.

Maurice Vermeersch, die er al sinds de eerste aflevering bij was in Franrkijk, zag hoe Isabel voor de charmes van Ivor viel. Spijt lijkt Maurice niet te hebben van zijn deelname. Hij heeft naar eigen zeggen veertien mooie dagen beleefd.

De 56-jarige Maurice dacht ook even dat Isabel iets voor hem voelde. "Maar zodra Ivor verscheen, fixeerde ze zich op hem. Ze heeft voor hem gekozen omdat hij als een hondje achter haar aan liep. Hij wou ook weg uit België", zegt Maurice in Dag Allemaal.

Dat was niet het geval bij Maurice. "Ik wou niet alles in België opgeven om achter een duracellkonijn aan te hossen. Ik had de indruk dat ze het voor de publiciteit voor het domein deed." Bovendien deed Maurice nog een onaangename ontdekking over Isabel.

"Tegen het einde van het spel kwam ik te weten dat ze nog getrouwd is! Om zakelijke redenen weliswaar, maar ik kon toch niet met een getrouwde vrouw aanpappen?", aldus Maurice over Isabel. Zij zegt aan het blad dat de scheiding in september afgerond zou moeten zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.