Kandidate dropt bommetje in 'Regi Academy' en Billi blaast iedereen omver met auditie
COS
Kandidate dropt bommetje in 'Regi Academy' en Billi blaast iedereen omver met auditie
Foto: VTM

In de eerste auditieronde van 'Regi Academy' legden de kandidaten de lat duizelingwekkend hoog. Vier van de zes kandidaten wisten de jury de overtuigen. De plaatsjes worden nu wel schaarser én de jury wordt strenger.

Dat zorgt voor bange hartjes en een flinke dosis stress bij de kandidaten in de tweede auditieronde. Wie kan de zenuwen de baas en blaast Regi Penxten, Kathleen Aerts, Jaap Reesema en Lester Williams omver?

Terwijl sommige kandidaten Regi en zijn team met de allereerste noot overtuigen, moet moederkloek Kathleen ook troosten en tranen wegvegen. Eén 'Regi Academy'-kandidate drijft de spanning echter zélf op.

Emma, ook bekend als Qmusic-dj én sidekick van Regi bij 'Radio Regi', dropt een gigantisch bommetje tijdens haar auditie. Zal zij bekendmaken dat Regi haar als spion heeft ingezet om de sfeer in de kandidatenvilla op te snuiven?

Ook Billi komt vanavond auditie doen. Ze brengt Regi's 'Liefde Voor Muziek'-versie van 'Porselein'. Met haar lage warme stem overtuigt ze Regi meteen. Haar plekje in de volgende ronde is alvast verzekerd.

'Regi Academy', donderdag 25 augustus om 20.30 uur bij VTM 2.

Meer nieuws

Meer nieuws

.