Zwangere Lies Vandenberghe erg openhartig: "Aan deze zwangerschap gingen twee miskramen vooraf"
COS
Zwangere Lies Vandenberghe erg openhartig: "Aan deze zwangerschap gingen twee miskramen vooraf"
Foto: Instagram @lies.vandenberghe_

In haar rode jurk tijdens de uitreiking van 'De Gouden Schoen' was er nog niet veel van te merken, maar Lies Vandenberghe is zwanger. In juli bevalt ze van een tweede kindje.

Lies Vandenberghe en haar partner Maarten Breckx maakten hun tweede zwangerschap net na de jaarwisseling bekend met een bericht op Instagram. Zoontje Georges wordt in juli grote broer. Lies en Maarten krijgen dan een tweede zoontje.

"De zwangerschap verloopt prima”, zegt Lies in Het Laatste Nieuws. Ze heeft wel een stuk meer last van misselijkheid dan tijdens haar eerste zwangerschap. Al wil Lies absoluut niet klagen. Het heeft voor Lies en Maarten namelijk best lang geduurd om een tweede kindje te krijgen.

"Er gingen aan deze zwangerschap ook twee miskramen vooraf", vertelt een openhartige Lies. "We zijn dus vooral heel erg blij met een broertje voor Georges. Mensen onderschatten en minimaliseren het verdriet dat komt kijken bij een miskraam, door het te benoemen hoop ik het taboe dat er nog steeds is te doorbreken."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.