VTM

Zien we de allergrootste tip over identiteit van Konijn in 'The Masked Singer' over het hoofd?

door: COS
Konijn in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Zeven figuren geven op vrijdag 18 februari weer het beste van zichzelf in 'The Masked Singer'. Eén figuur zal een vrijstelling in de wacht slepen.

Wie zal van zijn of haar medekandidaten een vrijstelling krijgen? Wordt dat Miss Poes, Papegaai, IJskoning, Ridder, Schorpioen, Flamme Fatale of Konijn? Als het Konijn wordt, geeft ons dat alvast een week extra om te achterhalen wie er achter het masker schuilgaat.

Die extra week kunnen veel speurders wel gebruiken, wat de identiteit van Konijn blijft een groot mysterie. In de Guessing Game zien we dat Ian Thomas, Brahim en Vincent Kompany de hoofverdachten zijn. Op sociale media worden ook Conner Rousseau en Adil El Arbi genoemd.

"Ik voel me zeker niet te goed, al heb ik soms last van patsergedrag", klinkt een van de tips bij Konijn. Sinds deze week weten we ook het volgende: "Ik eet veel wortels, maar heb niet zo'n goeie ogen."

Zien we de allergrootste tip over de identiteit van Konijn gewoon over het hoofd en verwijst de bril die Konijn draagt naar het echte uiterlijk van Konijn en zoeken we iemand die een bril draagt? Brahim draagt er steevast eentje, maar ook iemand met lenzen zou best kunnen. Dat is natuurlijk moeilijker te bepalen.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!