Wow: Julie Vermeire gaat straffe uitdaging aan
LHX
Wow: Julie Vermeire gaat straffe uitdaging aan
Foto: Photonews

Dat Julie Vermeire erg goed kan dansen, weten we al sinds haar overwinning in 'Dancing with the Stars'. Nu gaat ze een ander soort sportieve uitdaging aan.

"Let's go!", schrijft Julie Vermeire op Instagram. Ze kondigt aan dat ze voor zichzelf een bijzonder sportief doel heeft gesteld: ze heeft zich ingeschreven voor de 10 Miles.

Ze heeft nog twee maanden om ervoor te trainen. Dat doet ze samen met haar hondje Sunny. "Zo'n halfuurtje per dag gaan lopen doet mij zoveel deugd en geeft me energie om de dag goed te starten", zegt ze in een filmpje.

Haar voorbereiding bestaat echter niet enkel uit lopen, maar ze zorgt er ook voor dat ze de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Dat doet ze met voedingssupplementen van haar sponsor Supradyn Energy. 

"Vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 en C ondersteunen het energiemetabolisme. Vitamines B1, C, magnesium en zink dragen bij tot het behoud van een normale mentale functie", schrijft ze. 

Haar volgers zijn alvast onder de indruk van haar plannen. "Supergoed bezig!", reageren ze. "Succes meisje, you got this!" "Chapeau!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Julie Vermeire (@julievermeire)

Meer nieuws

Meer nieuws

.