William uit 'Boer Zkt. Vrouw' aangedaan door Amber: "Heftig om dat te zien bij haar"
COS
William uit 'Boer Zkt. Vrouw' aangedaan door Amber: "Heftig om dat te zien bij haar"
Foto: VTM

Het veertiende seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw' was een groot succes. Vier van de vijf koppels zijn maanden na de opnames nog steeds gelukkig samen.

In de reünieaflevering moesten cowboy William en Amber met spijt in het hart toegeven dat ze geen koppel vormden. Langs Ambers kant waren de romantische gevoelens er wel, bij William bleven die jammer genoeg uit.

Dat Amber het moeilijk had, konden we zien in de laatste aflevering van 'Boer Zkt. Vrouw'. De blondine barstte in tranen uit. "Het was heftig om Amber te zien instorten", zegt William aan HLN. "Ik voelde me natuurlijk slecht omdat ik geen gevoelens kreeg, maar ik kon ook niet liegen."

Amber besloot dat het beter was om een tijdje geen contact te hebben. Intussen komen William Junior en Amber weer erg goed overeen. Amber is een deel van zijn vriendengroep en gaat dan ook vaak mee op stap.

"Het is echt fijn dat we momenteel zo goed overeenkomen. We blikken af en toe nog eens terug op 'Boer Zkt. Vrouw', meestal om te lachen met wat we op televisie zien."

Meer nieuws

Meer nieuws

.