William na 'Boer Zkt. Vrouw' samen met Amber? 'Dit lijkt een teken te zijn'
COS
William na 'Boer Zkt. Vrouw' samen met Amber? 'Dit lijkt een teken te zijn'
Foto: VTM

Zondag 8 mei werden in 'Boer Zkt. Vrouw' lastige knopen doorgehakt. De boeren kozen met wie ze op romantische trip wilden vertrekken.

Welke beslissing William zou nemen in 'Boer Zkt. Vrouw', bleef tot het keuzemoment erg spannend. Met Amber kwam hij duidelijk erg goed overeen, maar de mysterieuze kant van Titjana intrigeerde hem enorm.

Uiteindelijk koos William voor Amber. Titjana verraste nog door te zeggen dat ze William nog wel verder zou willen leren kennen "in andere omstandigheden". "Deze plaats heeft zeker iets met mij gedaan en wie weet, als het niets wordt… Grapje!", klonk het bij Titjana.

Het lijkt erop dat het niet zover gekomen is. Kijkers hebben immers een opvallende vaststelling gedaan. Zo zou Amber een uitgaansvideo gedeeld hebben met Didier en Melanie uit 'Huis Gemaakt', goede vrienden van William.

"Teken dat zij en William echt nog steeds samen zijn?", vraagt de kijker zich af op Twitter. "Denk het wel. Vorige week ging ze mee op roadtrip met verschillende mensen van de ranch", reageert een andere.

https://twitter.com/Imke79817138/status/1523707616933052419

Meer nieuws

Meer nieuws

.