Wat een verrassing! 'The Voice'-kijkers bijna unaniem: "Was voor mij meteen de winnaar"
COS
Wat een verrassing! 'The Voice'-kijkers bijna unaniem: "Was voor mij meteen de winnaar"
Foto: VTM

Vrijdag 9 december is er de tweede liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'. Zeven van de tien talenten zullen een plekje in de derde liveshow bemachtigen. 

Nog tien kandidaten strijden voor de overwinning bij 'The Voice van Vlaanderen'. De winnaar krijgt een cheque van 25.000 euro én mag een nummer opnemen. Zeven talenten zullen vanavond doorstoten naar de halve finale van volgende week.

Er zitten nog veel topfavorieten voor de eindwinst in de wedstrijd. Zo wordt Evert, die Koen Wauters zelfs al bestempelde als de mogelijke winnaar, vaak genoemd op sociale media. Maar ook alle andere kandidaten komen vaak voorbij.

Er is echter nog een opvallende naam die passeert. "Moge de beste winnen, maar dat kan niet meer. Sonny was de beste", klinkt het. Sonny zat eerst in team Natalia, maar werd na de Knockouts door Laura Tesoro opgepikt in 'The Voice Comeback Stage'.

De luisteraars van Qmusic besloten toptalent Tessa naar de liveshows te sturen en zo kwam Sonny's avontuur tot een einde. "Sonny was de beste vanaf het eerste moment, lezen we. "Er zijn nog veel goede toptalenten, maar Sonny was voor mij ook meteen de winnaar."

"Vanaf ik Sonny hoorde zingen, dacht ik: dat is de winnaar. En dat is hij nog steeds voor mij", laat iemand weten. "Een stem zoals die van Sonny vergeet niemand. Hij had er ook nog bij moeten zijn. Ik zal Sonny altijd blijven volgen. Ik ben er zeker van dat voor hem een andere deur zal opengaan."

https://www.instagram.com/reel/CkGkL2kopsi/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.