'Waarheid, Durven of Doen' keert terug met leuk extraatje: 'Deze BV's gaan de verrassende uitdagingen aan'
COS
'Waarheid, Durven of Doen' keert terug met leuk extraatje: 'Deze BV's gaan de verrassende uitdagingen aan'
Foto: VTM

Van maandag tot en met donderdag zorgt 'Waarheid, Durven of Doen' binnenkort weer voor gezelligheid en amusement ten top in een zalig zomerse setting. Het programma zal later deze maand 'Spartacus Run' vervangen.

Vier bekende gasten spelen in 'Waarheid, Durven of Doen' het spel waarbij uitdagende opdrachten, moeilijke dilemma’s en pittige vragen elkaar afwisselen. Dit alles op een tot de verbeelding sprekende nieuwe locatie: de historische Oranjerie in Kortrijk.

Extra leuk: dit seizoen zet het spel zich verder doorheen de straten van Kortrijk. Wie bedwingt de Leie tijdens een potentieel bijzonder natte proef? Welke waaghals gooit zich zonder nadenken van de Broeltorens aan een zipline? En wie krijgt de troostprijs in z’n handen en moet de afwas doen? 

De vier gasten verzorgen zelf het menu van de avond, van pittig ovenhapje tot smeuïge tiramisu. Tot op het laatste moment weten ze niet wie er die avond mee aan tafel schuift. De eerste namen van de 96 gezichten zijn alvast bekend.

Nicolas Caeyers, Dorothee Dauwe, Astrid Coppens, Jens Dendoncker, An Lemmens, Metejoor, Stien Edlund, Kamal Kharmach, Kürt Rogiers en Jamie-Lee Six zullen alvast aan tafel aanschuiven. Wie durft de uitdaging aan te gaan en wie past voor een vrijpostige vraag? We zien het binnenkort op VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.