'The Voice'-kijkers hebben bijzonder nieuws voor deze coach: "Proficiat, jij hebt dé Voice in je team"
COS

'The Voice van Vlaanderen' is naar een hogere versnelling geschakeld. Na de Blind Auditions zijn we in de Knockouts Redzone beland.

Alle kandidaten nemen het tegen hun eigen team op in de vernieuwde Knockouts. De coach kiest wie rechtstreeks doorgaat, wie in de 'redzone' terechtkomt en wie meteen naar huis gestuurd wordt. Dat laatste overkwam Jordy uit team Mathieu... bijna.

"Wacht, wacht, wacht", roept Laura Tesoro, terwijl ze het podium bestormt. "Nee, sorry, ik ben het daar totaal niet mee eens, Jordy. Ik ga je niet laten gaan. Jij komt bij mij mee in de Comeback Stage", klinkt het. Jordy krijgt een tweede kans en daar zijn de kijkers dolgelukkig om.

""Superblij dat hij een tweede kans krijgt. Ik had gewoon kippenvel bij die hoge noten"t", klinkt het. "Wat een geluk dat Laura er nog is. Zij weet de toppers te strikken", merkt een kijker op. "Goed opgepikt van Laura", klinkt het nog. "Supermooi gedaan van Laura!"

"Wat hadden ze in hun oren? Jordy moest toch door", lezen we nog. "Bedankt Laura dat je hem een kans geeft." "En terecht dat Laura hem kwam halen. Super gedaan!", laat nog een fan weten. "Laura, proficiat, je hebt dé Voice in je team. Hij was top!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.