VTM

Veerle maakt zich vanavond zorgen in ‘Blind Getrouwd’: “Dat wringt bij mij wel een beetje”

door: PMN
Blind Getrouwd - Sven en Veerle
Afbeelding bron: VTM

Vanavond om 19.55 uur is er bij VTM een nieuwe aflevering van ‘ Blind Getrouwd’. In de zesde aflevering van dit seizoen is er ook een primeur.

De vier koppels ontmoeten elkaar al een eerste keer op huwelijksreis in Kreta. Ook experten Sarah Hertens en Wim Slabbinck reizen naar het Griekse eiland om de koppels te ondersteunen bij de uitwisseling van hun eerste ervaringen. 

De honeymoon in Kreta wordt ‘s avonds afgesloten met een gezamenlijk diner aan het water. Na het allereerste groepsgesprek van de vier blind getrouwde koppels is Hanne vooral opgelucht: “Door nu van iedereen het verhaal te horen hier aan tafel, ik denk dat het een hulp kan zijn om verder te gaan. Ik vind dat echt een opluchting, echt kei geruststellend.” 

Veerle en Sven, die zelf nog niet echt een klik ervaren, zijn aangenaam verrast hoe de drie jongere koppels in dit experiment staan. “Ik vind het eigenlijk fantastisch om te zien hoe -laat ons ze de jeugd noemen- ver ze staan”, bedenkt Sven. 

Veerle vult aan: “Het is zelfs confronterend om te zien dat zij nog allemaal dat enthousiasme hebben om nog verder te gaan. Dat wringt wel een beetje bij mij.”

BEKIJK AL EEN PREVIEW