Valerie De Booser zet de puntjes op de i: “Dat is echt wel een misverstand”
COS
Valerie De Booser zet de puntjes op de i: “Dat is echt wel een misverstand”
Foto: Instagram

Valerie De Booser en Koen Wauters gingen eerder dit jaar uit elkaar. In ‘Latem Leven’ treedt Valerie helemaal uit de schaduw van haar bekende ex.

Riadh Bahri vertelt in het interview dat hij ooit door het lint is gegaan. “Toen ik ontdekte dat één van mijn vorige lieven mij al maanden aan het bedriegen was, met een vrouw nota bene. Toen dacht ik: moet ik nu uit de kast gekropen zijn om met een man een relatie te beginnen die in het geheim met een vrouw naar bed gaat? Hoe fucked up is de wereld eigenlijk?”, lacht hij.

“Ik kwam net thuis van de Delhaize en heb die twee zakken vol boodschappen vanuit de gang naar buiten gegooid. Ergens in de muur zit er nog altijd een kap van een glazen fles. Nog nooit had ik zo veel adrenaline in mijn lijf gevoeld.”

Ondertussen is hij erg gelukkig met zijn huidige vriend, die hij een paar maanden geleden ten huwelijk vroeg. Toch gelooft hij niet in een sprookjeshuwelijk. “Ik weet nu al dat er momenten zullen zijn waarop hij of ik zal willen stoppen. Ik ben mij er nu al van bewust dat hij ooit wel gevoelens zal hebben voor anderen. Ik weet dat ik moeite zal moeten doen om er iets moois van te maken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.