VTM

Valerie De Booser openhartig: “Mensen schrikken daar van bij mij, ze verwachten dat blijkbaar niet”

door: PMN
Valerie De Booser - Babs
Afbeelding bron: VTM

Vanavond is er op VTM2 een nieuwe aflevering van ‘Latem Leven’. Daarin krijgen we een emotionele Valerie De Booser te zien.

Valerie heeft een gesprek met haar zakenpartner Babs die tevens ook haar beste vriendin is. “Ik heb Valerie de eerste keer ontmoet op VT4”, legt Babs uit. “Het klikte meteen.”

Babs heeft Valerie leren kennen als een heel aangenaam persoon. “Jij bent heel discreet”, zegt ze tegen Valerie. “Jij zal nooit zeggen: ‘Hier ben ik’. Dat maakt wel dat mensen soms denken dat je geen goedendag zegt.”

Valerie herkent dat wel. “Als mensen mij beter leren kennen schrikken ze wel vaak. Ze dachten niet dat ik zo zacht ben. Als je mij niet kent, lijk ik blijkbaar een harde vrouw.”

"Zoveel geluk dat jij in mijn leven bent"

Babs weet dat ze op Valerie kan rekenen. “Als er ‘s nachts iets is, ik weet dat ik je mag bellen. Als er iets met mij of de kinderen zou zijn, dan ga je er zijn en voor mij zorgen.”

Valerie moet zelfs een traantje wegpinken. “Ik heb zoveel geluk dat jij in mijn leven bent”, laat ze aan Babs weten. “Dat is wat een mens meer doet in zijn leven. Samenzitten en zeggen wat hij mooi vindt aan de andere.”