Stephanie Planckaert heeft er meer nieuws over: Het is eindelijk zover
PMN
Stephanie Planckaert heeft er meer nieuws over: Het is eindelijk zover
Foto: VTM

Op zondagavond is er een nieuw seizoen van ‘Château Planckaert’. Je kan het bekijken op VRT1. Al is er meer op komst voor Stephanie Planckaert.

Stephanie Planckaert gaan we ook op VTM kunnen zien. Vanaf zaterdag 30 maart is zij de presentatrice van het gloednieuwe programma ‘Families XXL’. Het programma start telkens om 20.25 uur.

Kleine kinderen, kleine zorgen, grote kinderen, grote zorgen wordt weleens gezegd. Maar wat als je moet zorgen voor 6, 8 of zelfs 15 kinderen? Het is net dat wat Stephanie Planckaert wil ontdekken in dit programma.

Stephanie zal zes kroostrijke gezinnen volgen in hun dagelijks leven. Elk gezin heeft minstens 5 kinderen. Er is zelfs een gezin met 15 kinderen.
 

"Heel benieuwd naar hun aanpak"

“Het was fantastisch om ondergedompeld te worden in het reilen en zeilen van 6 XXL-families. Bij ons is het met drie kinderen soms al enorm chaotisch dus ik was heel benieuwd naar hun aanpak en methodes”, legt Stephanie uit.

“Bovendien heeft elk gezin ook een heel eigen bijzonder verhaal waardoor het al snel meer werd dan enkel binnenkijken bij, ze lieten me toe in hun leven én in hun hart.”

“Ik werd steeds ontvangen met open armen en er werd vaak een patatje voor mij bijgekookt, ook al staan er daar sowieso al heel wat patatjes op het menu (lacht).”

Meer nieuws

Meer nieuws

.